Söker du fina smycken?

Välkomna tillbaka hit till min lilla blogg där jag för det mesta skriver om lite allt möjligt mellan himmel och jord som bara helt enkelt råkar falla mig in och intresserar mig för stunden! Jag hoppas att ni alla mår bra idag och att det har varit en oerhört trevlig helg. Nu är det dock en ny vecka här framför oss med nya tag. Hur som helst så tänkte jag skriva ett par ord idag om smycken i Umeå, Uppsala och Örebro bland annat. Det är nämligen så att anledningen till varför jag ville ta upp det här idag och i det här inlägget just är för att det har varit en hel del av er som har varit så otroligt engagerade i kommentarerna när det kommer till mina smycken.

Jag har sett hur många frågor och funderingar som helst eftersom att ni även tydligen vet att jag är allergiker. Det är jätteroligt att ni hör av er och undrar över sådana saker då det verkligen känns som att jag har gjort rätt val och det är verkligen så jag känner då jag tycker om mina smycken så oerhört mycket. Jag tänkte därför att jag skulle länka lite saker till er så att ni också skulle kunna få tag på de här smyckena ifall ni nu så skulle vilja det. Företaget som jag köper mina smycken ifrån heter Smyckesmarknad och precis som det låter så säljs smyckena via marknad. För att se vart ni kan få tag på dem så föreslår jag att ni tar er in på deras sida som jag, som sagt, länkar här i inlägget. De här smyckena är av så himla bra kvalitet och som ni då visste så är jag ju allergiker och jag har absolut inga problem med att ha de här smyckena, vilket är en otrolig lättnad.