Nu har vi fått hjälp av ett plåtslageri i Lund

Nu har jag och min man äntligen fått den hjälp som vi velat ha i ett par månader. Ni som har läst min blogg tidigare vet om att vi anlitade ett plåtslagare för någon vecka sedan men när de väl kom till oss och skulle utföra vår renovering av vårt tak så gjorde de enbart vårt tak ännu sämre och det började läcka in ännu mer vatten än det tidigare gjorde. Deras huvudsyfte till varför de var hos oss var för att fixa ett hål i taket men de gjorde det enbart ännu värre. Men nu har jag och min man äntligen fått den hjälp som vi letat efter och det är av en plåtslagare i Lund vars företagsnamn är Stehags Plåtslageri. När jag väl hittade dem på internet, så ringde jag till dem på en gång och de kom till oss samma dag som vi ringde och vårt problem, ja det löste de samma dag också. Så ett samtal och några timmar senare så var problemet som vi hade haft några månader äntligen klart. Varför anlitade jag inte bara dem på en gång? Dumt gjort av mig, men men, nu vet jag iallafall att det är ett företag att anlita vid nästa projekt som jag ska ha.

Jag hoppas ni alla som läser detta får en bra kväll med mycket kärlek.

Kram, Kram!